Menu Close

Ekspertråd Om Hunder Som Virkelig Kan Hjelpe Deg!

Noen sier at en hund eier deg, du eier ikke en hund. Når du har en valp i husholdningen, vil du sannsynligvis være enig. Når det er sagt, vil ditt ansvar i å ta vare på hunden være stor. Les videre for å finne ut hva du trenger å vite om å ta vare på hunden din riktig.

Hvis du er ute etter et flott familie kjæledyr, men har et budsjett, bør du vurdere å redde et dyr. Du kan få en på et lokalt ly for minimale kostnader, og hunden vil komme med en ren helseregning og alle skuddene hans. Hvis du er interessert i en bestemt rase, kontakt en redningsgruppe som spesialiserer seg på bare de pooches.

Se på subsidiert helsetjenester for hunden din hvis pengene er stramme. Mange lokalsamfunn, i samarbeid med grupper som SPCA tilbyr rabatterte tjenester som har vist seg uvurderlig for hundeeiere. Se på å få hunden spayed eller kastrert og vaksinert for en brøkdel av veterinær kostnader på en sponset hendelse sannsynligvis i nærheten til deg. Bare kontakt SPCA eller et dyrehjem i byen din.

Stelle hunden regelmessig. En hund krever konstant grooming for å holde frakken i tipp topp stand. Pass på at hunden din er helt avslappet før du starter pleieøkten; Dette er spesielt viktig hvis han er spennende. Hold økten ganske kort (5 til 10 minutter på det meste) til han er komfortabel med ideen om å bli preparert. Viktigst – sørg for å prise ham og tilby en godbit etter en vellykket grooming økt!

Hvis din unge hund tenner og gnager på alt, kjøp ham et morsomt tyggeleketøy og hold den i kjøleskapet. Ikke bare gir dette ham et godt alternativ til møblene dine, men kulden vil bidra til å få tannkjøttet til å føle seg bedre. De fleste yngre hunder gnager ut av nødvendighet, ikke dårlige manerer.

Hvis hunden tilbringer mye tid utendørs, kan han eller hun til slutt komme i kontakt med en skunk. Hvis han blir sprayet, bland sammen en teskje oppvaskmiddel, en fjerde en kopp natron og en liter hydrogenperoksidløsning (men sørg for at det ikke er mer enn tre prosent). Påfør blandingen på hundens frakk og la den sitte i fem minutter. Vask hunden av godt etterpå.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Siden du eier hunden din, er det ditt ansvar å ta vare på ham på riktig måte. Du har tatt deg tid til å lese denne artikkelen, så du må også ta deg tid til å implementere sine råd. Når du begynner å gjøre det du har lært her, vil du finne ting blitt lettere for både deg og hunden din.