Menu Close

Har Du Spørsmål Om Hunder? Få Svar Her

Når du går inn i en dyrebutikk, kan du ha en mild, lydig type hund i tankene som du vil kjøpe. Dette er kanskje ikke det du får til slutt. Uansett kan denne artikkelen hjelpe deg med å ta vare på en hund veldig effektivt.

Vær alltid forberedt på å plukke opp etter hunden din med en scoop og bag. Selv om de fleste tror at dette rett og slett er en høflig ting å gjøre slik at andre ikke tråkker i det, er hundens ekskrement faktisk farlig!
Den inneholder en bakterie som kan forurense lokale forsyninger når den vaskes gjennom til grunnvann.

Det er viktig å pusse hundens tenner, men det er ikke lett. Hvis hunden din motstår, en gang om dagen bare løfte leppene og bruke fingeren til å gni tennene lett. Gjør det raskt først, og begynn deretter å trekke ut tiden du bruker på å utføre denne handlingen. Dette vil hjelpe dem å få bruk til prosessen. Etter det kan du begynne å bruke en faktisk børste og tannkrem.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Gjør hunden din enklere å kjenne en ny baby som kommer inn i hjemmet ditt. Hunder kan være veldig sjalu, og du må fortsette å vise ham mye kjærlighet en kjærlighet, selv om du har en helt ny bunt av glede i livet ditt. Snakk med hunden mens du håndterer babyen og hold ham i løkken.

Ha en roterende tidsplan for hunderelaterte ansvarsområder i hjemmet ditt. Det er ikke rettferdig for en person å alltid ta vare på ham, og han vil føle seg mer som et familiedyr hvis alle kaster inn. Barn mister ofte interessen for et kjæledyr og overlater arbeidet til foreldre, men det er viktig at du lærer dem å holde opp engasjementet!

Trimme alle håret dvs ‘ i nærheten din pup ‘ paws så den ikke ‘ bli maths opp. En kam bør brukes først for å rette den før du gjør noen skjæring. Hvis du har en hard tid med dette, verve tjenestene til en pleie.

Groom din hunden hyppig. Hold dem rene og redusere mengden av håret de skur ved å pusse dem ofte. Når været varmes opp, begynner å sjekke dem for flått og lopper daglig. Hundene vanligvis forlange et par bad et år. Før du gir hunden et bad, sørg for å kutte eller gre ut matter og floker. Skyll pelsen grundig for å unngå smuss stikker til noen såpe rester.

Denne artikkelen presenterer mange teknikker som kan hjelpe deg med å ta vare på hunden din. Bruk tipsene i livet ditt, og du kommer til å finne hunden din nærmere ligner drømmen du hadde. Dette vil gjøre hunden din glad og kjærlig mot deg.