Menu Close

Omsorg For Hunder – En Nybegynnerguide For De Som Er Nye Til Det

Ingen hunder er like, ikke bare i utseende, men i personlighet. Mens hunden min kan være lat og kjærlig, hunden din kan være spennende og temperamentsfull. Uansett, det er noen grunnleggende tendenser av eierskap du absolutt trenger å vite. Følgende artikkel gir en god del råd fra hundeeiere som har opplevd alt.

La aldri hunden din ri i en bil usikret. Å sitte på fanget eller i forsetet er farlig både for ham og din evne til å kjøre. Plasser ham alltid i en dyrebærer i passende størrelse eller invester i et sikkerhetsbelte for kjæledyr som holder ham tettsittende og trygg midt i baksetet.

Hvis din hunden blir bortkommet, det er en meget usannsynlig det du ville se seg atter hvis ikke han har lated legitimasjonen. Tags kan komme av, så det beste alternativet er en microchip. Det er en hastig å innlegge din hunden, og den anledninger minimal ubehag. Bare register det flis ID etter det er en innlegge, og din pet ville alltid ha hans legitimasjonen med seg.

Hvis hunden din er veldig urolig eller lett spennende, anbefaler eksperter at du ikke tar dem med på ferie. Mange ganger spenningen og forvirringen i et nytt område fylt med fremmede er for mye for hyper hunden og ubehagelige hendelser kan oppstå. Finn en flott kennel for å ta vare på din i stedet.

Ta deg tid til å planlegge hundetreningsøkter i ditt eget hjem og bakgård. Dette gjør at du kan kontrollere hvor mange som er der mens treningen finner sted. Jo flere som er der, jo vanskeligere trening blir. Dette vil gjøre det vanskeligere for hunden din å være oppmerksom.

Hvis hunden din fortsatt blir vant til pleieprosessen, må du bare jobbe med ham eller henne i korte utbrudd. Brudgommen i ca fem minutter og deretter stoppe og gå videre til en annen aktivitet. Til slutt, begynne å legge på to eller tre minutter til din totale grooming tid til kjæledyret er i stand til å håndtere en full økt.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Børst hunden ofte, selv om han har kort hår. Det er bra for hans frakk og hud og kan varsle deg om mulige problemer som lopper, tics og eksem. Hunden vil også nyte oppmerksomheten og børste ham regelmessig vil holde mer av pelsen fra å fly rundt i huset og landing på møbler og tepper.

Positiv forsterkning er den beste måten å trene hunden din på. Du bør gratulere hunden din når den viser en god oppførsel, for eksempel ved å gi den en godbit eller klappe den. Snakk med hunden din med en myk stemme og sørg for at du roser den hver gang den gode oppførselen vises.

Hunder i alle former og størrelser gjør for fantastiske kjæledyr, og en stor eier tar seg tid til å lære alt om deres omsorg. Du har gjort nettopp det, så bruk tipsene du har lest her for å komme ned til virksomheten. Noen enkle endringer eller leksjoner kan virkelig gjøre hunden din til den lykkeligste han kan være.