Menu Close

Vet Om Å Ta Vare På Hunder

Når du adopterer en hund, vet du aldri hva du kommer til å få. Som en eske sjokolade er hver eneste hund forskjellig. Når det er sagt, er det noen få ting de har til felles, for eksempel ubetinget kjærlighet. For å gjøre hunden din best mulig, må du være den beste eieren, så les rådene nedenfor.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Ta aldri med deg hunden mens du flyr i de varme sommermånedene, med mindre flyselskapet gir en klimakontrollert hytte for ham. De fleste av de store transportørene bruker det samme området for kjæledyr som de gjør for last, noe som betyr at hunden din må tåle noen ganske høye temperaturer når du reiser til reisemålet ditt, og setter hans sikkerhet i fare.

Når du har en hund, sørg for at du gir ham nok vann. Vann bør gjøres tilgjengelig for hunden din til enhver tid på dagen, spesielt om sommeren. Legg vannskålen hans et sted hvor ingen vil snuble over den, ellers vil du rengjøre gulvene dine hele dagen!

Oppbevare din hunden med ett rask vekt. Plenty av hunder er overvektige, og akkurat som mennesker, kan dette føre til helseproblemer. Folk har tendens til Attack deres hundene, og mange likeledes mate seg bord levninger. En hund trenger ikke så mange kalorier som folk flest tror; snakke med din vet om hvor mye du bør mate ham hver dag, og hva maten er mest egnet. En veterinær vil gi deg råd basert på hans størrelse, alder og livsstil.

Ta hunden din med ut slik at han kan få frisk luft og mosjon. Trening holder hunden sunn, både fysisk og mentalt. Enten du tar en hund på en lengre tur eller spaserer en ball rundt, vil hunden din og dere begge ha nytte av det. Ikke bare gir det dem den øvelsen de trenger, men det forbedrer også forholdet ditt til hunden din.

Kjenner hundens oppførsel og kroppsrytmer godt, for å holde ham på sitt sunneste. Medisinske problemer presenterer seg ofte i små nyanser tidlig, og hvis du kjenner hunden din, vil du se dem. Vær oppmerksom på innspill og produksjon, søvnvarighet, energinivå og så videre for å holde oversikt over viktige saker som påvirker hans helse.

Hvis du har en ny valp i huset som plutselig begynner å tygge ting, ikke frykt. Dette kan være et tegn på at valpen din tenner. For å holde valpen fra å tygge på eiendelene dine, sørg for at du har gitt ham rikelig med tygge leker av sine egne.

Når du vil ha en hund som elsker deg like mye som du elsker ham, må du behandle ham på riktig måte. Når du vet hva som skal til for å oppnå dette høye omsorgsnivået, er du klar til å gå. Å lese denne artikkelen var trinn en, så gå videre til trinn to: begynner å bruke rådene!